Sotiemme Veteraanit Suomi 100 merkin myynti käyntiin

24.11.2016 Sotiemme Veteraanit Suomi 100 merkin myynti käyntiin

Marita Taavitsainen, sotaveteraani Jorma Tolvanen ja Mato Valtonen

Kokoonnuimme tänään joukolla käynnistämään uuden varainhankinnan tuotteen Sotiemme Veteraanit Suomi 100 merkin myyntiä. Aamiaiselle Helsingin Seurahuoneelle oli saapunut joukko Helsingin Sotaveteraanipiirin ja Sotainvalidipiirin sotaveteraaneja sekä sotainvalidi vaimonsa kanssa.

Anni Grundström Suomen Sotaveteraaniliitosta kertoi, millaisessa tilanteessa veteraanit ovat näin Suomen itsenäisyyden 100 v. juhlavuoden kynnyksellä. Erilaista apua tarvitaan kotiin, kun veteraaneilla sekä heidän puolisoillaan ja leskillään askel lyhenee ja ikää on jo kohta sata vuotta.

Viivi Lehto Musta Designista kertoi, miten kaikki alkoi eli miten lähdimme yhdessä kehittämään uutta varainhankinnan tuotetta sotiemme veteraanien hyväksi. Viivin mielestä tuleva vuosi on äärimmäisen tärkeä vuosi muistaa kaikkia Suomen sodissa itsenäisyyttämme puolustaneita. Mikä kertookaan kiitollisuudestamme veteraaneja kohtaan parhaiten, kuin Vapaa, fri -nauha!

Olimme kiitollisia, että merkin puolestapuhujat Marita Taavitsainen ja Mato Valtonenkin pääsivät mukaan tilaisuuteen. He molemmat antavat suurimman arvostuksensa sotiemme veteraaneille ja haluavat aina olla mukana auttamassa heitä. Maritan isoäiti oli veteraanitunnuksen saanut Lotta ja Madon isoisä oli sotaveteraani. He molemmat kiittivät mahdollisuudesta tulla mukaan auttamaan sotiemme veteraaneja, ihan kyyneleet silmissään.

img_4087
suunnittelukilpailun järjestänyt Viivi Lehto Musta Designista ja Anni Grundström
sotaveteraani Jorma Tolvanen, Jussi Martikainen Maaseudun Tulevaisuudesta ja sotaveteraani Leif Markio
sotaveteraani Jorma Tolvanen, Jussi Martikainen Maaseudun Tulevaisuudesta ja sotaveteraani Leif Markio
sotaveteraani Irma Lähdesmäki
sotaveteraani Irma Lähdesmäki
sotainvalidi Ture Santamäki ja rouva Aune Santamäki